H Αllwyn ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον ΟΠΑΠ, προχωρώντας στην αγορά 230.374 μετοχών με τίμημα άνω των €4 εκατ. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με μέση τιμή 18,0798 ευρώ ανά μετοχή.
Υπενθυμίζεται ότι η Allwyn είχε αποκτήσει μετοχές του ΟΠΑΠ αξίας περίπου 6,02 εκατ. ευρώ στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ είχε προηγηθεί η αγορά μετοχών αξίας άνω των 10 εκατ. ευρώ την 1η και τη 2α Δεκεμβρίου.
Πιο αναλυτικά:
Η «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και των σχετικών διατάξεων του ελληνικού δικαίου, ότι την 4 Δεκεμβρίου 2025 έλαβε γνωστοποίηση από την «Allwyn International AG» («AIAG»), νομικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:
– Pavel Šaroch, Αντιπρόεδρος / Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
σχετικά με την κατωτέρω συναλλαγή επί μετοχών της Εταιρείας.
Την 4 Δεκεμβρίου 2025, η AIAG απέκτησε 230.374 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 18,0798 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 4.165.115,85 ευρώ.
Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικές πλατφόρμες διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (MTFs).