Επιχειρήσεις

Επιχειρηματική αποστολή Γάλλων στην Κρήτη


Επιχειρηματική αποστολή Γάλλων εισαγωγέων με δημοσιογράφους και μπλόγκερς βρίσκονται στην Κρήτη φιλοξενούμενοι της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης με στόχο την προώθηση των ποιοτικών κρητικών προϊόντων στη Γαλλία και γενικότερα στις ξένες αγορές.

Η γαλλική επιχειρηματική αποστολή αποτελείται από 14 άτομα και μαζί με τους δημοσιογράφους θα επισκεφτούν Κρητικές παραγωγικές μονάδες οίνου, ελαιολάδου, μελιού, το κέντρο Κρητικής γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου, ενώ αύριο Τετάρτη από τις 10:30 π.μ. έως 18.00 θα έχουν b2b συναντήσεις με Κρητικούς επιχειρηματίες για να συναφθούν εμπορικές συμφωνίες.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο συγκρότημα "Αθηνά" στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Την αποστολή συνοδεύει η Μαρία-Αθηνά Βασιλειάδου από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι ενώ η όλη επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη η οποία θα διαρκέσει έως τις 19 Μαΐου, υλοποιείται στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματος προώθησης: "THE EUROPEAN FOOD MASTERS TASTE THE AUTHENTIC / EU FOOD MASTERS".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα