ΕΥΖην

Έπιπλα- μινιατούρες για γάτες στην Ιαπωνία


Μια νέα κολεξιόν επίπλων για κατοικίδια παρουσίασε, πρόσφατα, η ΙΚΕΑ και οι Ιάπωνες δεν άργησαν να απαντήσουν.

Κατασκεύασαν μια σειρά επίπλων για γάτες, τα οποία είναι πανομοιότυπα με τα έπιπλα που χρησιμοποιούν οι κύριοι τους, εμείς δηλαδή, με τη διαφορά ότι είναι πολύ μικρότερα σε μέγεθος, σχεδόν μινιατούρες! Κι έτσι, μας δίνεται η δυνατότητα να κακομάθουμε τ' αγαπημένα αιλουροειδή.

Η καινούργια καμπάνια ονομάζεται «craftsman MADE» και στόχο έχει να αναζωογονήσει την πάλαι ποτέ ανθίζουσα βιοτεχνική δραστηριότητα στην επαρχία Φουκουόκα (κάποτε, δούλευαν εκεί, ασταμάτητα, 150 βιοτεχνίες επίπλων). Η βιοτεχνική κολεκτίβα Okawa Kagu εγκαινίασε αυτό το πρότζεκτ και παρουσιάζει μια κολεξιόν στην οποία, μεταξύ άλλων, φιγουράρει καναπές από ξύλο πεύκου ο οποίος σχεδιάστηκε και παράγεται από την Hiromatsu Furniture ή ένα κρεβάτι από σκουρόχρωμο ξύλο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Tateno Mokuzai.

Τα γατίσια έπιπλα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, εκτίθενται στο κέντρο πληροφοριών για τουρίστες, Okawa Terrazza. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τα παραγγείλει, αρκεί να προσέξει μήπως και μπερδευτεί και πετάξει το μικρό πακέτο που θα φτάσει με το ταχυδρομείο.

Διαβάστε επίσης