Επιχειρήσεις

Επιμένοντας "Οικονομικά και Ελληνικά" η Μασούτης επιλέγει την Intersys


Τη συνεργασία της με την εταιρεία Μασούτης για την παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτύπωσης (MPS) ανακοίνωσε η Intersys.

Η συνεργασία, 5ετούς διάρκειας, αφορά στην αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών των κεντρικών γραφείων της Μασούτης με την προσθήκη νέων πολυμηχανημάτων Canon που έχει ήδη υλοποιηθεί, καθώς και την εφαρμογή του πιο αξιόπιστου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων, uniFLOW. 

Η Μασούτης, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που από το 1976 με την ανοδική της πορεία έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά και αναδείχτηκε ως η πιο ψηφιακή εταιρία της χρονιάς 2020, εμπιστεύτηκε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις, που παρέχει η Intersys. 

Το MPS Intersys εξασφάλισε στη Μασούτης σημαντική μείωση του κόστους εκτύπωσης, εύκολη παρακολούθηση του εκτυπωτικού στόλου, αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας ροής των εργασιών καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια των εγγράφων. 

Η Intersys, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας της, σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις εκτύπωσης, που καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική τους δραστηριότητα..  

“Καθώς ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την τεχνογνωσία και την ανταπόκριση της Intersys στην 5ετη συνεργασίας μας στο MPS, ανανεώνουμε για άλλα 5 έτη εφαρμόζοντας ακόμη πιο σύγχρονες λύσεις στην διαχείριση εκτυπώσεων.” δήλωσε ο IT Manager της Μασούτης, Σάββας Τορτοπίδης. 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα