Ελλάδα

Πυροσβεστική: 103 κλήσεις εν μέσω κακοκαιρίας


Σε 103 ανέρχονται οι κλήσεις που δέχθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω ισχυρών ανέμων στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Στερεάς Ελλάδας από το πρωί έως τις 17:00. Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κοπές δέντρων, αφαίρεση αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων.

Αναλυτικά:

  • Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καταγράφηκαν 33 κλήσεις, με 24 κοπές δέντρων και 3 αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έγιναν 47 κλήσεις, με 40 κοπές δέντρων, μία άντληση υδάτων και 6 αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καταγράφηκαν 23 κλήσεις, με 14 κοπές δέντρων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Ως εκ τούτου η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.