Αθλητικά

Betarades: Combo γκολ στο 2.35 στο Ναϊμέγκεν - Ολυμπιακός – Με το διπλό του Παναθηναϊκού


Διπλό ελληνικό ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της Τρίτης (11/08), καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ που ακολουθούν, αναλύουμε τα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων και καταλήγουμε στις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές.

Ναϊμέγκεν - Ολυμπιακός (20:30)

Το 0-0 του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του, αφού και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά υστέρησαν τόσο στην τελική επιλογή όσο και στην εκτέλεση. Η Ναϊμέγκεν αναμένεται πιο επιθετική μπροστά στο κοινό της, θα αναλάβει περισσότερα ρίσκα και πιθανότατα θα αφήσει κενούς χώρους στον Ολυμπιακό. Προβλέπουμε παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και μεγαλύτερη ευστοχία, επιλέγοντας το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

ΤΣΣΚΑ 1948 - Παναθηναϊκός (20:30)

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε με την απαιτούμενη σοβαρότητα την ΤΣΣΚΑ 1948 και το πλήρωσε με μια απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι (1-1) για τον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να αποφύγει έναν πρόωρο και ιδιαίτερα ηχηρό αποκλεισμό. Περιμένουμε πιο συγκεντρωμένη και ουσιαστική εικόνα, με τον Λιβάι Γκαρσία να προσθέτει σημαντικές λύσεις και τον Κάτρη, εφόσον αγωνιστεί στην άμυνα, να ενισχύει την ισορροπία. Καταλήγουμε στο διπλό σε απόδοση 1.80.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!