Ενέργεια

Επενδύσεις και καινοτομικά συστήματα ενέργειας από την Mytherm


Στοχεύοντας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, στη συμπίεση του βιομηχανικού κόστους και στην αύξηση των εξαγωγών, η εταιρεία συστημάτων θέρμανσης σε νέες γραμμές παραγωγής και σε σύγχρονες αποθήκες logistics.

Υλοποιώντας επιχειρηματικό σχέδιο 5 εκατ. ευρώ θα αξιοποιήσει ένα εμβληματικό, ιστορικό, βιομηχανικό συγκρότημα με κτιριακές εγκαταστάσεις 40.000 τ.μ. που βρίσκεται σε οικόπεδο 80.000 τμ.στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών.

Όπως αναφέρει η Project Manager της εταιρείας Σταυρούλα Τσοπουλίδου, η Μytherm που έχει εμπειρία 35 ετών στην παραγωγή ενεργειακών συστημάτων, στοχεύει στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά συστημάτων ηλιακής ενέργειας και αντλιών θερμότητας. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται:

- Αντλίες θερμότητας θέρμανσης - ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

- Υβριδικά συστήματα θέρμανσης - ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αντλίες θερμότητας και λέβητες αερίου, καινοτομία της Mytherm.

- Αντλίες θερμότητας Revorb θέρμανσης - ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με ανάκτηση ενέργειας, καινοτομία της Mytherm.

- Ηλιακοί θερμοσίφωνες MATRIX νέας γενιάς, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης, καινοτομία της Mytherm.

- Ηλιακοί θερμοσίφωνες συμπαραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και ζ.ν.χ. MATRIX HYBRID νέας γενιάς, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης, καινοτομία της Mytherm.

- Φωτοβολταϊκοί υβριδικοί συλλέκτες HELIANTHUS για συμπαραγωγή ρεύματος και θερμικής ενέργειας, καινοτομία της Mytherm.  

- Boiler-Buffer παραγωγής και αποθήκευσης θερμικής ενέργειας και ζεστού νερού χρήσης.

Η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει τις -μοναδικές στην Ελλάδα - υπάρχουσες γραμμές παραγωγής λεβήτων αερίου λεβήτων pellet, πετρελαίου, ξύλου, βιομάζας και υβριδικών ηλιακών λεβήτων και πλαστικών δεξαμενών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις