Επιχειρήσεις

Επενδύσεις 100 εκατ. σχεδιάζει η Trastor -Κατέχει ακίνητα αξίας 515 εκατ.


Περίπου 100 εκατ. ευρώ θα επενδύσει στη διετία 2024-2025 η εισηγμένη εταιρεία Trastor, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της ακίνητα υψηλής απόδοσης. Εμφαση θα δοθεί σε κτίρια γραφείων και σε αποθήκες logistics, για τις οποίες υπάρχει μεγάλη ζήτηση από επιχειρήσεις του κλάδου. Στις επενδυτικές επιλογές της εταιρείας περιλαμβάνονται επίσης οικόπεδα προς τουριστική αξιοποίηση και ξενοδοχειακές μονάδες.

Επισημαίνεται ότι η Trastor ελέγχεται πλήρως από την Τρ. Πειραιώς (που κατέχει το 97,8% των μετοχών) και αποτελεί βασικό επενδυτικό βραχίονα του ομίλου στον τομέα ακίνητης περιουσίας.

Η εταιρεία υλοποιεί δύο μεγάλα project με κτίρια γραφείων στη Λεωφόρο Χαλανδρίου-Αμαρουσίου και επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας.. Το πρώτο κτιριακό συγκρότημα έχει ήδη μισθωθεί σε τρεις επιχειρήσεις ναυτιλίας, ασφαλειών και ενέργειας.Το δεύτερο, ένα  πολυώροφο κτίριο γραφείων εμβαδού 6.000 τ.μ. ανακαινίζεται  και συζητείται η ενοικίαση του σε μεγάλο οργανισμό. Μέχρι πρότινος στέγαζε το private banking της Τρ.Πειραιώς

Νέο κτίριο πολυτελών γραφείων πρόκειται να ανεγερθεί στο Κολωνάκι, σε οικόπεδο 2.000 τ.μ. το οποίο αγόρασε πρόσφατα η Trastor.

Ενα ακόμη επενδυτικό  σχέδιο υλοποιείται στον Ασπρόπυργο, όπου η θυγατρικής της Τρ. Πειραιώς δημιουργεί κτιριακό συγκρότημα αποθηκών 8.500 τμ, που έχει ήδη μισθωθεί σε εταιρεία logistic

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα