Αθλητικά

Έντεκα νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ μέσα σε μια εβδομάδα


Έπαθλα των 100.000 ευρώ σε δέκα τυχερούς από όλη την Ελλάδα και 2.699.407 ευρώ σε υπερτυχερό στα Χανιά

Μεγαλύτερα έπαθλα σε περισσότερους νικητές μοιράζει πλέον το νέο ΤΖΟΚΕΡ, που έχει αναδείξει ήδη 11 μεγάλους τυχερούς, σε τέσσερις κληρώσεις. Συγκεκριμένα, από τις 10 Δεκεμβρίου το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 10 τυχερά 5άρια, ενώ στη χθεσινή κλήρωση ένας υπερτυχερός κέρδισε 2.699.407 ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ κληρώνει αύριο τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, αντί για 600.000 ευρώ.

Τυχεροί 5αρηδες σε όλη την Ελλάδα

Οι επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του νέου ΤΖΟΚΕΡ, σημειώθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, στην Αγία Παρασκευή, στην Άνοιξη και στο Μαρκόπουλο Αττικής, καθώς και στον Κρόκο Κοζάνης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, στο Μεσολόγγι, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λάρνακα Κύπρου.

Κάθε ένας από τους τυχερούς 5άρηδες κέρδισε από 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει πλέον το νέο ΤΖΟΚΕΡ στη δεύτερη κατηγορία σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.

Στο Δαράτσο Χανίων ο μεγάλος νικητής της  πρώτης κατηγορίας

Η χθεσινή κλήρωση του ανανεωμένου ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε και έναν μεγάλο νικητή, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 2.699.406,54 ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού. Ο υπερτυχερός είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Ελένης Τσιριωτάκη, που βρίσκεται στο Δαράτσο Χανίων. Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, το τυχερό δελτίο κόστισε 3 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ετικέτες ΟΠΑΠ