Αθλητικά

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τσαρλς Ενζόγκμπια


Η ΑΕΚ τον θέλει, ο Γκουστάβο Πογέτ το επιβεβαίωσε, αλλά τώρα το ενδιαφέρον για τον Τσαρλς Ενζόγκμπια επικυρώθηκε και από πλευράς Άστον Βίλα. Ο προπονητής των «χωριατών», Ρεμί Γκαρντ, μίλησε ανοιχτά για επαφές με τους «κιτρινόμαυρους» για τον Γάλλο εξτρέμ και ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει.

«Είχα κάποιες τηλεφωνικές επαφές για τον Τσαρλς από μια αθηναϊκή ομάδα», δήλωσε-σύμφωνα με τη Live Sport-ο προπονητής της Βίλα. «Ο Τσαρλς είναι ένας παίκτης που μπορεί να φύγει από την ομάδα, αλλά αυτό είναι αποκλειστικά δική του απόφαση», πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε πως «… δεν πρόκειται να πω τίποτα σχετικά με τις τιμές».

Ερωτηθείς, δε, αν ο Ενζόγκμπια θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα του, απάντησε: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν υπολογίζεται από μένα».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη κι έχει εκδηλώσει το «ζεστό» ενδιαφέρον της, αλλά εκείνος έχει ζητήσει μια μικρή διορία λίγων ημερών για να δει τι άλλες προτάσεις θα έχει στα χέρια του. Εφόσον ο Ενζόγκμπια συναινέσει, τότε θα πρέπει να λυθεί η συνεργασία του με την Άστον Βίλα εισπράττοντας όμως μια «γερή» αποζημίωση, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κι άλλες περιπτώσεις στα υπόψη, όπως του Έρνεστ Ασάντε της Στάμπαεκ, ενώ αντίθετα η λύση του Γκάμπριελ Ενάκε δεν μοιάζει να προχωρά.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ και η ΑΕΚ έχει ψαχτεί στην αγορά ΚΑΙ για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο φαίνεται πως θα γίνει κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο άμυνας μόνο εφόσον φύγει κάποιος στόπερ (με επικρατέστερο τον Άνταμ Τζανετόπουλο).

Πηγή:sport-fm.gr