Επικαιρότητα

Εμφανίστηκε και πληρώνει η σύζυγος του Σώρρα!


Επέστρεψε από το  κρησφύγετο και γύρισε στο σπίτι της, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, εξαγοράζοντας μάλιστα τις ποινές που της έχουν επιβληθεί.

Επί 14 μήνες η Βάια Ρουγκλίου, οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"  κρυβόταν μαζί με τον σύζυγό της με τον οποίο εξαφανίστηκαν από τον Μάρτιο του 2017, όταν καταδικάστηκαν και οι δύο σε φυλάκιση 8 ετών για τη γνωστή κόντρα τους με τον κουμπάρο τους, Φώτη Λεπίδα.

Ένα χρόνο μετά, τον περασμένο Μάρτιο, η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Πάτρας, που μείωσε τις ποινές τους από τα 8 στα 3 χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα να εξαγοράσει τη συγκεκριμένη ποινή και να εγκαταλείψει την κρυψώνα της εξαγοράζοντας άλλη μία που βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

Συνολικά, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμη 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τις εκκρεμότητές της με τη Δικαιοσύνη καταβάλλοντας ποσό περίπου 40.000 ευρώ ή να προχωρήσει σε ρύθμιση ώστε να πληρώνει το ποσό αυτό με δόσεις. Επέλεξε, όμως, την πρώτη λύση, όπως είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή, σύμφωνα μες τον "Ελεύθερο Τύπο".

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις