Επιχειρήσεις

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Μεταξύ 2,4% και 2,9% το εύρος απόδοσης του ομολόγου


Το εύρος απόδοσης για την ομολογιακή έκδοση των 250 εκατ. ευρώ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ καθορίστηκε μεταξύ 2,40% έως 2,90%. Η δημόσια προσφορά για την εγγραφή επενδυτών θα αρχίσει αύριο, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Χθες η εταιρεία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ανακοίνωσε ότι από την 8.11.2021 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 8.11.2021 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο, αναφορικά με τη έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου από την εταιρεία, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως 250.000.000, διάρκειας επτά ετών, διαιρούμενου σε έως 250.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης 1.000 ευρώ, σύμφωνα με την από 5.11.2021 απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας και την αυθημερόν απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Οι ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σημειώνεται ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη συνεδρίαση της 5.11.2021, διαπίστωσε την καταρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής των Ομολογιών στην κατηγορία Διαπραγμάτευσης Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του ΧΑ.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα