Επιχειρήσεις

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας: Αυξημένη χρηματοδότηση 1,25 εκατ. ευρώ


Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΕΒΕ) ανακοινώνει την έναρξη του τέταρτου ετήσιου κύκλου βράβευσης και καλεί νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν, υποβάλλοντας τα επιχειρηματικά τους σχέδια στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.hellenicaward.com, έως και τις 10 Μαρτίου 2016.

Η συνολική χρηματοδότηση για το φετινό Βραβείο έχει αυξηθεί κατά 25% σε 1,25 εκατ. ευρώ.

Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν μέρος της άτοκης χρηματοδότησης, καθώς και ένα ευρύ φάσμα  υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship) από πολύπειρα στελέχη επιχειρήσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Οι υποστηρικτές του Βραβείου προσφέρουν μεγάλο εύρος υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης όπως νομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ, τεχνολογία, επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.

 Από το 2012 που ιδρύθηκε το ΕΒΕ έως και σήμερα, έχουν βραβευθεί  11  νικήτριες εταιρείες, με το ΕΒΕ να έχει προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση ύψους περίπου €2.300.000.

 Οι 11 νικήτριες ομάδες δραστηριοποιούνται σε οκτώ διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής τεχνολογίας, της ανάπτυξης εφαρμογών, του πολιτισμού, των τροφίμων & ποτών και της ενέργειας.  Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, έχουν υποβληθεί συνολικά 1.500 επιχειρηματικά σχέδια στο ΕΒΕ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις