Οικονομία

Ελληνικό: Οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι περνούν στο Δήμο


Συνάντηση είχε σήμερα ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνστατάτος με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε πως οι κοινόχρηστοι, οι κοινωφελείς και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώροι της επένδυσης του Ελληνικού, οι οποίοι βρίσκονται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα του αποδοθούν άμεσα και κατά κυριότητα. 

Το επόμενο διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κωνσταντάτος δήλωσε: "Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την απόδοση κατά κυριότητα, όλων των Κοινόχρηστων, Κοινωφελών και Κοινωνικής Ανταποδοτικότητας χώρων εντός της “Επένδυσης του Ελληνικού” που τοποθετούνται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ικανοποιείται έτσι ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας καθώς ο δήμος μας επιστρέφει στους χώρους που έχει παραδώσει στην Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσει η εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί", κατέληξε.