Πολιτική

Ελληνική Λύση: Καταψήφιση της τροπολογίας που περιέχει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού


Η Ελληνική Λύση καταψήφισε τροπολογία του Υπουργείου Υγείας σε σχέδιο νόμου με ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, γιατί, όπως υποστηρίζει, προωθεί την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Στην με αρ. 1542 τροπολογία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στο άρθρο 10 της τροπολογίας, υπήρχε ρύθμιση για αποζημίωση ειδικού σκοπού στο προσωπικό που εμπλέκεται στην υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 4675/2020, "Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ", στο οποίο προβλέπεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με απόφαση του υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ.

Η διάταξη αυτή που περιέχει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, μας οδήγησε στο να καταψηφίσουμε για ακόμα μία φορά ολόκληρη την ανωτέρω τροπολογία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει:

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε και καταδίκασε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όπως και κάθε επιβολή υποχρεωτικότητας σε ιατρικές πράξεις που συνταγματικά πρέπει να τελούνται με τη σύμφωνη γνώμη και την ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει για άλλη μια φορά την εμμονική στάση τής κυβέρνησης η οποία συνεχίζει τα εγκληματικά λάθη και τις πολιτικές λαθροχειρίες.

Όσοι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους μετέτρεψαν την υγειονομική κρίση σε εθνική τραγωδία, θα λογοδοτήσουν πέραν κάθε ασυλίας και "ακαταδίωκτού"».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα