Ενέργεια

Ελλάκτωρ και Motor Oil διαψεύδουν deal για Ηλέκτωρ


Δεν υπάρχει συμφωνία - ούτε καν έχουν γίνει συζητήσεις - για την πώληση της εταιρείας "Ηλέκτωρ" από την Ελλάκτωρ στην Motor Oil, διαβεβαιώνουν οι δύο όμιλοι, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα και φήμες.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή δημοσίευμα της "Καθημερινής" ότι υπάρχει deal μεταξύ των δύο ομίλων, η Ελλάκτωρ αναφέρει ότι δεν έχει γίνει αποδέκτης πρότασης για εξαγορά της εν λόγω θυγατρική της.

Αποσαφηνίζει ακόμη ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών συμμετοχώνι, εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. 

Περίπου ταυτόσημη η ανακοίνωση της Motor OIl, που διαβεβαιώνει ότι δεν έχει υποβάλει προσφορά  εξαγοράς της "Ηλέκτωρ", ούτε καν έχει συζητήσει αυτό το θέμα με την Ελλάκτωρ

Διευκρινίζει επίσης ότι με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών  και την εξεύρεση συνεργιών γίνονται συνεχώς επαφές και συζητήσεις με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα βασικά πεδία εργασιών του ομίλου (Διύλιση Εφοδιασμός και Εμπορία πετρελαιοειδών, Λιανική & Mobility, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εναλλακτικά Καύσιμα, Κυκλική Οικονομία).

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα