Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Δεν υπάρχει deal πώλησης της θυγατρικής Ακτωρ


Δεν υπάρχει καμία συμφωνία πώλησης της θυγατρικής κατασκευαστικής εταιρείας "Ακτωρ", δηλώνει η εισηγμένη "Ελλάκτωρ", χωρίς ομως να διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την φέρουν να βρίσκεται σε τελική φάση διαπραγματεύσεων.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Ελλάκτωρ βρίσκεται κοντά σε deal για πώληση του κατασκευαστικού κλάδου του Ομίλου στο κοινό σχήμα του κυπριακού κατασκευαστικού ομίλου Wade Adams και εταιρείας του Δημήτρη Κούτρα, ο οποίος διετέλεσε διευθυώνων σύμβουλος της Ακτωρ και της Ελλάκτωρ.

Η Wade Αdams είναι κυπριακός κατασκευαστικός όμιλος, με έδρα το Nτουμπάι και δραστηριοποιείται κυρίως στη Μέση Ανατολή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

  • Σε απάντηση επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφορικά με το δημοσίευμα της 26ης Ιανουαρίου 2023 της εφημερίδας "Καθημερινή" με επικεφαλίδα «Κοντά στην εξαγορά της Άκτωρ η Wade Adams και ο Δ. Κούτρας»,  η Ελλάκτωρ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό  ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Διευκρινίζει ωστόσο, ότι ουδεμία συμφωνία που να αφορά στην πώληση της θυγατρικής της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. έχει υπογραφεί.
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα