Πολιτική

Έληξε με επιτυχία το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στους ειδικά διαμορφωμένους χειρουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord, από διεθνώς αναγνωρισμένους Ιατρούς.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, με απώτερο στόχο να συνεισφέρει στην υλοποίηση νέων καινοτομιών στο συγκεκριμένο, συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.

Στο διάστημα 3 ημερών, διεξήχθησαν Επιστημονικές Διαλέξεις καθώς και προγραμματισμένες “live” επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction), για την παρακολούθηση τους από τις ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.

Η τεχνική FUE, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις επιλογές ανδρών και γυναικών, ως μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών  Bergmann Kord, στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις του 7όροφου κτιρίου στο Χαλάνδρι, παρευρέθηκαν 150 και πλέον ιατροί, διακεκριμένοι Xειρουργοί, Επιστημονικοί Συνεργάτες, Εξειδικευμένοι Νοσηλευτές και λοιποί εμπλεκόμενοι σε όλο το φάσμα λειτουργιών της σύγχρονης μεθόδου, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως Τουρκία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Καναδά και πλήθος άλλων χωρών, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Μεταξύ αυτών, ορισμένοι συμμετέχοντες ήταν οι Alejandro Chueco, M.D. and Koray Erdogan, M.D. (Scientific Director), Bijan Feriduni, Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Jerry Wong, Ronald Shapiro, David Josephitis, Piero Tesauro και Jerry Cooley.Οι κορυφαίοι αυτοί επιστήμονες, προερχόμενοι από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών, ασχολούνται συστηματικά με την εκπαίδευση και την έρευνα, ως μέλη του Ινστιτούτου FUE.

Έτσι, με τη συνδρομή τους, επιτεύχθηκε η προώθηση της ακρίβειας, της ικανότητας, της επιμέλειας και της επάρκειας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών. Με στόχο τη βαθιά κατανόηση της τεχνικής, αναφορικά με τον χειρουργικό σχεδιασμό, συνέβαλαν στη βελτίωση της ραγδαία εξελισσόμενης μεθόδου αποκατάστασης των μαλλιών FUE, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, την ολοκλήρωση του Workshopσηματοδότησε μια λαμπρή δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, το Προεδρείο του Διεθνούς Ινστιτούτου FUE, βράβευσε τους βασικούς συντελεστές επιτυχίας του συνεδρίου. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην καθοριστική συμβολή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, με έμπρακτη επικύρωση την απονομή τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο του ομίλου KordGroup κυρίας Βασιλικής Κορδερά.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις