Διεθνή

Ελεύθερος ο μακελάρης του Βερολίνου - Συνέλαβαν λάθος άντρα


Λάθος άνθρωπο έχουν συλλάβει οι αρχές στη Γερμανία ως οδηγό του φορτηγού που σκόρπισε το θάνατο στο Βερολίνο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η γερμανική Die Welt.

«Έχουμε λάθος άνθρωπο», είπε πηγή της αστυνομίας στην εφημερίδα και τόνισε ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί. Η ίδια πηγή της αστυνομίας προειδοποίησε ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες επιθέσεις.

Ο ύποπτος ως δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είναι πακιστανός πρόσφυγας που είχε καταθέσει αίτηση για παροχή ασύλου και αρνείται ότι διέπραξε την επίθεση, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Λόταρ ντε Μεζιέρ.

Ο ύποπτος είναι Πακιστανός . «Εφθασε στη Γερμανία τη νύκτα της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου 2015, και καταγράφηκε πριν επανεμφανισθεί στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα. Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών διευρκινίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις