Ελλάδα

ΕΛΕΤΕΑΝ: Ερωτήσεις για υποψήφιους Ευρωβουλευτές


Σύντομες ερωτήσεις απευθύνει στους υποψηφίους Ευρωβουλευτές η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Με την πρωτοβουλία της αυτή, η ΕΛΕΤΑΕΝ επιδιώκει:

  • να ευαισθητοποιήσει τους υποψηφίους για τις πολιτικές της κλιματικής αλλαγής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ιδιαίτερα της αιολικής ενέργειας,
  • να δημιουργήσει ένα δημοκρατικό βήμα για τους υποψήφιους ώστε να επικοινωνήσουν με τους φίλους της αιολικής ενέργειας.

Οι υποψήφιοι μπορεί να αναζητήσουν το ερωτηματολόγιο επισκεπτόμενοι την ειδική σελίδα στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ και να επικοινωνούν απευθείας με την ΕΛΕΤΑΕΝ στο email: info@eletaen.gr ή τηλεφωνικά στο: 2108081755, προκειμένου να λάβουν την ηλεκτρονική διεύθυνση που πρέπει να επισκεφθούν για να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Οι απαντήσεις θα παραμένουν κρυφές από το ευρύ κοινό έως την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Και μετά την ημερομηνία, υποψήφιοι που δεν έχουν απαντήσει θα μπορούν να συνδέονται στη σελίδα και να δίνουν τις απαντήσεις τους που, αφού επιβεβαιωθούν, θα είναι άμεσα διαθέσιμες στο κοινό.

Η απάντηση του συνόλου των ερωτήσεων απαιτεί 6-8 λεπτά.

Η ΕΛΕΤΑΕΝ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσει τα κόμματα και τους υποψηφίους για την πρωτοβουλία της αυτή.

Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα