ΕΥΖην

"Εκθρονίζοντας" την Κάιλι Τζένερ, η Σελίνα Γκόμεζ έχει πάλι τους περισσότερους followers στο Instagram


Η Σελίνα Γκόμεζ κατάκτησε και πάλι την πρωτιά στο Instagram. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram για άλλη μια φορά, «εκθρονίζοντας» την Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιανς – Τζένερ του αμερικανικού τηλεοπτικού reality «Keeping Up with the Kardashians».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελίνα Γκόμεζ κατέχει την πρώτη θέση – ήταν για χρόνια αγαπημένη στο Instagram. Eπισκιάστηκε από την τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε το 2019, αλλά την Γκράντε ξεπέρασε στη συνέχεια η Τζένερ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram με 300 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι ακόλουθοι της ηθοποιού και τραγουδίστριας ανήλθαν σε 381 εκατομμύρια την Παρασκευή, ενώ η Τζένερ είχε 380 εκατομμύρια ακόλουθους. Οι θαυμαστές και θαυμάστριες της ενθουσιάστηκαν.

«Η Σελίνα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok μέσα σε μία μέρα. Σελίνα θα είσαι πάντα διάσημη», έγραψε μία θαυμάστριά της στο Twitter.

Η Σελίνα Γκόμεζ αργότερα πρόσθεσε φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Τη διέγραψα μια φορά γιατί σκέφτηκα ότι ίσως ήταν υπερβολική».

Η Γκόμεζ, η οποία δέχθηκε πρόσφατα εγκώμια για την ερμηνεία της στη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις