ΕΥΖην

Εκλεισαν τα Kitchen Lab του Ακη Πετρετζίκη, κλείνει και η εταιρεία


Για 4 χρόνια τα εστιατόρια Kitchen Lab του σεφ Ακη Πετρετζίκη γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας εκατοντάδες  χιλιάδες πελάτες. Από το 2022 άρχισαν να φθίνουν και ένα-ένα  έβαλαν λουκέτο.

Πρώτα έκλεισαν  τα Kitchen Lab της Γλυφάδας και του Συντάγματος. Ακολούθησαν τα δύο καταστήματα της αλυσίδας στην Αγία Παρασκευή. Στο τέλος του 2022 απολύθηκε το προσωπικό στο σύνολό του και καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις. Από την επιχείρηση έμειναν μόνο τα γραφεία, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Γλυφάδα.

 Τώρα κλείνει και η εταιρεία, η οποία οδηγείται σε λύση και εκκαθάριση. Η σχετική απόφαση έχει ήδη αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ.

Το περίεργο είναι ότι τα καταστήματα έκλεισαν σταδιακά, αλλά η εταιρεία εμφάνιζε κέρδη, ακόμη και στην τελευταία χρήση για την οποία έχει δημοσιεύσει ισολογισμό. Το 2021 εμφάνισε κύκλο εργασιών 894,8 χιλιάδες ευρώ και κέρδη προ φόρων 134 χιλ. ευρώ (έναντι 81 χιλιάδων) το 2020. .

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο δημοφιλής σεφ θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του στον τομέα της εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να δώσει έμφαση στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών και στη διαφημιστική εκμετάλλευση των εκπομπών του. Στις 12 Aπριλίου δημιουργήθηκε η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών.Ακis Petretzikis Hub Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με μετοχικό κεφάλαιο 530.000 ευρώ. Μοναδικός μέτοχος της είναι η εταιρεία "Ακης Πετρετζίκης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ", που ιδρύθηκε το 2017.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα