Πολιτική

«Είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα», φώναξαν στον Κυρ. Μητσοτάκη, στη Βέροια (video)


Αποδέκτης αποδοκιμασιών, από ομάδα εθνικιστών οι οποίοι διέκοπταν την ομιλία του έγινε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με φράσεις «είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα»κατά την ομιλία του στη Βέροια, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Οι διαμαρτυρόμενοι που αυτοαποκαλούνται «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» επιχείρησαν με συνθήματα να διακόψουν την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ ασκώντας κριτική για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Συμφωνία των Πρεσπών, που είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας και διαφωνεί σε επιμέρους σημεία.

Η ομάδα των ατόμων, ανάρτησε τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, μέσα στην αίθουσα που μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης ενώ του φώναζαν  «είστε προδότες», «προδοσία», «είσαι χειρότερος από τον Τσίπρα». (video)

Απαντώντας, ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε ότι το κόμμα του καταψήφισε τη συμφωνία και θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού τις ευθύνες. «Εσείς που ήσαστε όταν εμείς καταψηφίσαμε τη συμφωνία» είπε στους συγκεκριμένους, μεταξύ άλλων.

Οι «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και 
έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Παππάς: η ΝΔ αγκάλιασε την ακροδεξιά 

Το θέμα αποδοκιμασιών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
«Λένε ότι τον κ. Μητσοτάκη διέκοψαν "γνωστοί εθνικιστές". Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με "πατριώτες".
Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν το φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία. Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας», αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Νίκος Παππάς, σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του χθες, στη Βέροια.
 

Διαβάστε επίσης