Υγεία

«Έφυγε» από τον Covid-19 ο Νικόλαος Σπανός, πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas


Νικημένος από τον φονικό ιό πέθανε σε ηλικία 52 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Αττικόν», ο πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas, Νικόλαος Σπανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπανός, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ωστόσο υπέκυψε στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μιλώντας σήμερα (4/4) στον ΣΚΑΪ ο 25χρονος γιός του Ν. Σπανού, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας του δεν αντιμετώπιζε κάποιο προγενέστερο πρόβλημα υγείας. Ήταν υγιέστατος, είπε χαρακτηριστικά. 

Πρόκειται για το 57ο καταγεγραμμένο θύμα του ιού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή συνολικά 67 ανθρώπων στη χώρα μας.

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018.

Διαβάστε επίσης