Ελλάδα

ΕΕΚΕ για Θεσσαλία: Να παραταθεί το μέτρο της έκπτωσης 20% στα βασικά αγαθά


Αίτημα σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την παράταση του μέτρου της έκπτωσης 20% προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά (διατροφής και πρώτης ανάγκης), καθόλη την φετινή χειμερινή περίοδο κατέθεσε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ. Επιπλέον, με επιστολή της στις φαρμακευτικές εταιρείες, ζητάει τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού και κυρίως, φάρμακα για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας και δερματολογικών παθήσεων. 

Όπως αναφέρει η ένωση, σε ανακοίνωσή της , κατόπιν αιτημάτων των πληγέντων, απέστειλε:

· Επιστολή σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με αίτημα την παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 20% προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά (διατροφής και πρώτης ανάγκης), για την φετινή χειμερινή περίοδο. 

· Επιστολή σε φαρμακευτικές εταιρείες, με αίτημα τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού και κυρίως, φάρμακα για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας και δερματολογικών παθήσεων. 

Τέλος, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και τα Παραρτήματα της ΕΕΚΕ, ταυτόχρονα, συνεχίζει να συλλέγει είδη βασικής ανάγκης για τη στήριξη των συμπολιτών μας αλλά και σχολικά είδη για τους μαθητές

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα