Ελλάδα

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό στο Κορωπί


Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Τροχαία, ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης βυτιοφόρου με φορτηγό μεταφοράς κρεάτων, που σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί, στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου- Μαρκοπούλου.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή καυσίμου από το βυτιοφόρο και υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής που προσπαθεί να προλάβει και να αποτρέψει τυχόν έκρηξη. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πριν από λίγο απεγκλωβίστηκε και ο ένας απο τους δύο επιβάτες του φορτηγού, ο οποίος, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του δεύτερου επιβάτη, ο οποίος επίσης φέρεται ότι είναι νεκρός. Λόγω της διαρροής καυσίμου οι πυροσβέστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Μάλιστα οι αξιωματικοί του ΠΣ που βρίσκονται στο σημείο έχουν απαγορεύσει και τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής, ενώ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την μετάγγιση του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο.

Διαβάστε επίσης