ΕΥΖην

Δύο νέες live streaming προβολές στο Θέατρο Πορεία


Συνεχίζει να εκπέμπει ζωντανά το Θέατρο Πορεία, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας του με το κοινό.

Οι real time live streaming αναμεταδόσεις συνεχίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο με δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, που κατά γενική ομολογία έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα θεατρικά πράγματα.

Πρόκειται για το «Θείο Τραγί» του ανατρεπτικού Γιάννη Σκαρίμπα, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη (Σάββατο 28/11, 21:00) και τον «Αρίστο» του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου (Κυριακή 29/11, 21:00).

Στην παράσταση του Άρη Μπινιάρη «Το Θείο Τραγί», ο λόγος του υπερρεαλιστή ποιητή και πεζογράφου Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου «Αρίστος», είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου», με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» που εκτελέστηκε το 1968 στις φυλακές Επταπυργίου.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com.

Περισσότερες πληροφορίες για το real time live streaming: https://poreiatheatre.com/live-stream/

Διαβάστε επίσης