ΕΥΖην

#DreamWithHarry: "Ιστορίες Ύπνου" με τη φωνή του Harry Styles στην εφαρμογή Calm


Ο Harry Styles (Χάρι Στάιλς) μπορεί τώρα να μας διαβάσει μια ιστορία για να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε!

H εφαρμογή χαλάρωσης και διαλογισμού Calm τον "επιστράτευσε" για να μας νανουρίζει.

Ο τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction, είναι η νέα συνεργασία της πλατφόρμας και από τις 7 Ιουλίου διαβάζει ιστορίες σε όσους θέλουν να κοιμηθούν.

Από το app Calm ανακοινώθηκε στο Twitter η είδηση ότι στις Ιστορίες Ύπνου (Sleep Stories) προστίθεται το #DreamWithHarry. Στο Instagram, το Calm κοινοποίησε επίσης ένα βίντεο του Χάρι Στάιλς σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων να μιλά σε μικρόφωνο.

Ανάρτησε ακόμη ένα βίντεο που δείχνει πόσοι χρήστες είχαν ζητήσει από τον Στάιλς να ηχογραφήσει μία από τις «Ιστορίες Ύπνου» συνοδευόμενο από τις λέξεις: «Είναι εδώ».

Οι θαυμαστές του απάντησαν άμεσα με μηνύματα και ένα emoji καρπούζι, που έχει γίνει σύμβολο συνδεδεμένο με τον Βρετανό τραγουδιστή, λόγω του τραγουδιού του «Watermelon Sugar».

Η επί πληρωμή εφαρμογή στοχεύει να βοηθήσει στην απομάκρυνση του άγχους και να δώσει λύση σε όσους αγωνίζονται να κοιμηθούν με μια σειρά ηχογραφημένων ιστοριών που ηρεμούν και καθοδηγούμενων διαλογισμών.

Πολλοί σταρ έχουν συμμετάσχει στο ρόστερ της για να διαβάσουν «Sleep Stories», όπως η τραγουδίστρια, Κέλι Ρόουλαντ, η οποία ηχογράφησε την ιστορία για ένα μωρό δράκο, ο ηθοποιός Νικ Όφερμαν ένα παραμύθι για τον κακό λύκο που διδάσκει για τη «διαχείριση θυμού» και η ηθοποιός Λούσι Λίου που αφηγείται μία ιστορία για το Φεστιβάλ της Πρώτης Σελήνης από την κινεζική μυθολογία.

Διαβάστε επίσης