Ελλάδα

Δωρεάν μετακίνησή με πλοία για δικαστικούς αντιπροσώπους - Αεροπορικές εκπτώσεις και ελεύθερη διέλευση από διόδια


Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7 88.6», έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, για να κρίνουν τα κόμματα και τα προγράμματά τους, τώρα που, όπως επισήμανε, διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, μετά τον Αύγουστο του 2018.

Παράλληλα, χαρακτήρισε μέγιστο διακύβευμα την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και τόνισε ότι η συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των 17άρηδων, σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα εξασφαλίσει μία νέα ποιότητα για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ο κ. Ρουπακιώτης διαβεβαίωσε ότι η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών και των εργαζομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και η επιτυχημένη διεξαγωγή των τετραπλών εκλογών που προηγήθηκαν, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή και των εθνικών εκλογών.

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι διευκολύνσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, με δωρεάν μετακίνησή τους με τα πλοία της ακτοπλοϊας, με μεγάλες εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια από την «Aegean» και την «Olympic Air», αλλά και με ελεύθερη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων.