Επιχειρήσεις

Δωρεάν επικοινωνία από Cosmote και Vodafone προς Τουρκία και Συρία


Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχωρούν Cosmote και Vodafone, προσφέροντας δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς Τουρκία και Συρία, για όσους συνδρομητές τους θέλουν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους τους στις πληγείσες και όχι μόνο περιοχές από τον φονικό σεισμό.

Ειδικότερα Cosmote και Vodafone, σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν, γνωστοποιούν προς τους συνδρομητές τους, σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, τις ημερομηνίες που θα παρέχουν δωρεάν επικοινωνία για κλήσεις σε και μηνύματα προς τις δύο χώρες.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από Vodafone και Cosmote:

Vodafone

Δωρεάν επικοινωνία προσφέρει η Vodafone σε όλους τους συνδρομητές της που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους σε Τουρκία και Συρία, που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς, ενώ παράλληλα προσφέρει και δωρεάν roaming σε όσους συνδρομητές της βρίσκονται σήμερα στην Τουρκία.

Αναλυτικά, η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος, καρτοκινητής και σταθερής, από 8 Φεβρουαρίου έως και 13 Φεβρουαρίου:

  • Απεριόριστα δωρεάν λεπτά ομιλίας για διεθνείς κλήσεις προς την Τουρκία και Συρία.
  • Απεριόριστα δωρεάν SMS προς Τουρκία και Συρία.
  • Απεριόριστα δωρεάν data και ομιλία για χρήση της υπηρεσίας περιαγωγής σε Τουρκία.

Αντίστοιχες ενέργειες πραγματοποιούνται και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος Vodafone.

Επίσης, ως ανθρωπιστική συνδρομή στα ίδια τα μέτωπα της καταστροφής, το Vodafone Group Foundation ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, με δωρεές σε ΜΚΟ της Τουρκίας που έχει αναλάβει δράση για την ανακούφιση και την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων.

Επιπρόσθετα, κινητοποίησε όλους τους εργαζομένους του Ομίλου Vodafone να συμμετάσχουν με τις δικές τους δωρεές, τις οποίες προτίθεται να ενισχύσει και το ίδιο με επιπλέον ποσά.

Cosmote

Δωρεάν επικοινωνία προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίες επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE καλύπτει το κόστος επικοινωνίας όλων των συνδρομητών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, προσφέροντας δωρεάν τις διεθνείς κλήσεις από την Ελλάδα προς την Τουρκία και τη Συρία που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 7/2/23 18:00 έως και 14/02/2023 23:59 από οποιοδήποτε σταθερό και κινητό COSMOTE (συμβόλαιο, καρτοκινητό, καρτοσυμβόλαιο, COSMOTE Neo).

Για συνδρομητές σταθερής και καρτοκινητής, οι κλήσεις θα πραγματοποιούνται με μηδενική χρέωση, ενώ για συνδρομητές συμβολαίου κινητής, οι πελάτες θα λάβουν επιστροφή στον λογαριασμό τους την αξία των χρεώσιμων διεθνών κλήσεων του παραπάνω διαστήματος.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις