Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεά drone στην Πυροσβεστική από τους Μύλους Λούλη


Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί πραγματοποίησε, την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ) του Κλιμακίου Δρυμώνας- Αλμυρού, άσκηση πυρόσβεσης γενικού συναγερμού και εκκένωσης των κτιρίων της βιομηχανικής μονάδας Σούρπης. Στο πλαίσιο της άσκησης η εταιρεία δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα drone τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες πυρόσβεσης της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της άσκησης πραγματοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνα, Υποπυραγό κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος παρουσίασε το σενάριο σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο διευθυντής του εργοστασίου, Λεωνίδας Κοζανίτης, παρέδωσε το drone στον υποπυραγό, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την ευρύτερη κοινωνική προσφορά της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Μύλοι Λούλη για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της να υποστηρίζει και να ενισχύει την Κοινωνία, την Οικονομία, το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Περιβάλλον, ενώ παραμένει πιστή στο όραμα της για ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στην καθημερινή της λειτουργία, συμβάλλοντας θετικά στην ευημερία των μελλοντικών γενεών.