ΕΥΖην

Dolly Parton: "Γι' αυτούς τους λόγους δεν έκανα παιδιά"


Η Dolly Parton είναι γνωστή ως η «νονά των νεράιδων», έχοντας βαφτιστήρα της τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), ενώ με μεγάλη χαρά μιλάει και για τα ανίψια της.

Ωστόσο, η σταρ της κάντρι μουσικής δεν έχει αποκτήσει δικά της παιδιά με τον σύζυγό της και δεν έχει διστάσει να μιλήσει για τους λόγους αρκετές φορές.

Η Ντόλι είναι παντρεμένη με τον Καρλ Ντιν (Carl Dean) από το 1966. Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Guardian" το 2014, είπε: «Αν είχαμε ένα κορίτσι, θα το ονομάζαμε Κάρλα... Τέλος πάντων, μιλήσαμε γι' αυτό και το ονειρευτήκαμε, αλλά δεν ήταν γραφτό».

«Πάντα αναρωτιόμασταν. Ο σύζυγός μου κι εγώ, όταν παντρευτήκαμε σκεφτήκαμε ότι αν είχαμε παιδιά, πώς θα μοιάζουν; Θα ήταν ψηλά, γιατί είναι ψηλός ή θα ήταν κοντά σαν εμένα;». Στο τέλος, η Πάρτον είπε ότι θα ένιωθε «ενοχές» εάν έπρεπε να αφήσει τα παιδιά της για να κάνει περιοδείες, λέγοντας ότι δεν θα ήταν η «σταρ» που έγινε, εάν είχε οικογένεια.

Εκτός από τους λόγους καριέρας, στη δεκαετία του 1980 ο θρύλος της κάντρι υποβλήθηκε σε μερική υστερεκτομή.

Το 2008, μίλησε για αυτό για πρώτη φορά, λέγοντας στο The Globe: «Ήταν μια φοβερή στιγμή για μένα. Κάθε μέρα σκεφτόμουν: Μακάρι να είχα το θάρρος να αυτοκτονήσω».

Ωστόσο, η συνεργασία με τον Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) στην ταινία Rhinestone την βοήθησε να βγει από τη βαθιά κατάθλιψη από την οποία υπέφερε.

 «Παρόλο που η ταινία δεν τα πήγε τόσο καλά, αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έργα μου γιατί ο Σταλόνε ήταν τόσο γεμάτος ζωή και τόσο τρελός και αστείος και με έκανε να γελάσω πολύ, κάτι που ήταν πραγματικά υγιές για μένα. Αυτό με έκανε να βρω το δρόμο μου» είχε πει.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικά της παιδιά, έχει ανίψια, αλλά και ανίψια από τα ανίψια της, που τη φωνάζουν γιαγιά και θεία.

Είναι επίσης η νονά της ποπ σταρ και ηθοποιού Μάιλι Σάιρους.

Διαβάστε επίσης