ΕΥΖην

Disney: Επιστρέφει το Lion King με πρωταγωνίστρια τη Beyonce! (pic)


Η Disney ετοιμάζει την live action επιστροφή του Lion King, με πρωταγωνιστές πολλούς αστέρες του Hollywood. 

Ανακοινώθηκε και επίσημα το cast για την επερχόμενη Live action ταινία της Disney, η οποία δεν είναι άλλη από το ιστορικό Lion King, ουσιαστικά ένα (ακόμα) remake. Πολλοί αστέρες του Hollywood θα δώσουν τις φωνές τους στους επικούς χαρακτήρες της ταινίας, μεταξύ αυτών η Beyoncé, ο Seth Rogen, ο John Oliver και ο Donald Glover, σε σκηνοθεσία Jon Favreau.

Όταν ο βασιλιάς των λιονταριών γυρίσει πίσω στις αίθουσες, θα το κάνει με τις φωνές μερικών από των μεγαλύτερων ονομάτων του Χόλιγουντ. Μήνες μετά την επιβεβαίωση του Donald Glover στο ρόλο του Simba και James Earl Jones ως Mufusa, η Disney ανακοίνωσε, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, την πλήρη σύνθεση της ταινίας που κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019. 

Η επικεφαλής των νέων προσθηκών στο cast είναι η βραβευμένη με Grammy Beyoncé, η οποία έχει δανείσει την φωνή της στο ρόλο της Nala, κάτι το οποίο δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της επιθυμίας του σκηνοθέτη Jon Favreau. Παράλληλα και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσουν, όπως οι Chiwetel Ejiofor ως Scar, Alfre Woodard ως Sarabi, John Oliver ως Zazu, John Kani ως Rafiki, Seth Rogen ως Pumbaa, Bill Eichner ως Timon, Eric Andre ως Azizi, Florence Karumba ως Shenzi , Keegan Michael Key ως Manari, JD McCrary ως Young Simba και Shahadi Wright Joseph ως Young Nala. 

Εκτός από την τελική επιβεβαίωση του cast για το remake Lion King live-action, η Disney φέρνει πιο κοντά το χρονικό διάστημα κυκλοφορίας της ταινίας και πιο συγκεκριμένα κάπου το καλοκαίρι του 2019, δηλαδή μια ημερομηνία μεταξύ Μάιου έως Σεπτεμβρίου.

Μετά την επιτυχία του Maleficent, της Σταχτοπούτας, του Βιβλίου της Ζούγκλας και της Πεντάμορφης και του Τέρατος, η Disney έχει εισέλθει σε μια εποχή live action αναγέννησης, με έργα όπως Mulan, Aladdin, Μικρή Γοργόνα και πολλά άλλα, να παίρνουν σιγά σιγά την σειρά τους.