Ελλάδα

Διοίκηση Πρωτοδικείου ορίστηκε στη ΓΣΕΕ


Μετά την επεισοδιακή ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, με την οποία γίνεται αποδεκτό το επικουρικό αίτημα 61 Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας, για διορισμό της Απερχόμενης Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινής διοίκησης αυτής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ: «Η μάχη για την επικράτηση και το σεβασμό των θεσμικών δημοκρατικών διαδικασιών στο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχιστεί και στις 6 Μαΐου, ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων - μελών μας, ώστε η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου, για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Η απάντησή μας στην αντιδημοκρατική του συμπεριφορά είναι ότι εμείς θα επιμείνουμε δημοκρατικά και η δημοκρατία θα νικήσει», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.