Αθλητικά

Διευκρινίσεις ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου. Τι θα ισχύσει


Διευκρινίσεις για τον τελικό Κυπέλλου που τελικά θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη στο ΟΑΚΑ δίνει η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση. Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και θα εισέλθουν μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις από την ΕΠΟ. Αναλυτικά:

«Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς θα γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων τους από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα.

Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου για τους προσκεκλημένους θα ανοίξουν στις 19:00. Οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού μπορούν να εισέλθουν από τη Θύρα 25, οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ από τη Θύρα 29 και οι προσκεκλημένοι της ΕΠΟ από τη θύρα 27.

Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελεύθερης εισόδου. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ. Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ».