Πολιτική

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θ. Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ


Διαγράφεται από την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαιτίας των δηλώσεών του για την απόφαση υποβιβασμού του ΠΑΟΚ.

Την παραπάνω απόφαση ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, ανακοινώνοντας στο μπρίφινγκ, την απόφαση του πρωθυπουργού, για διαγραφή  από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του ευρωβουλευτή  Θ. Ζαγοράκη.

Ο Θ. Ζαγοράκης είχε χαρακτηρίσει «εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανή στα αθλητικά χρονικά» την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αναφέροντας ότι: «αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ. Η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή»

Διαβάστε επίσης