Τουρισμός

Διαγωνισμός AirBnB για μια διανυκτέρευση... στο Λούβρο!


Σε πολλούς τρελούς διαγωνισμούς μας είχε συνηθίσει το Airbnb τα τελευταία χρόνια, μετατρέποντας τα Abbey Road Studios στο Λονδίνο, το Guiness Storehouse στο Δουβλίνο και έναν υάλινο κώδωνα μέσα σε ενυδρείο με καρχαρία στο Παρίσι σε καταλύματα στα οποία μπορούμε να κάνουμε κράτηση. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε τα όρια: για ένα βράδυ, δύο τυχεροί μπορούν να μείνουν μέσα στο Λούβρο!

Στις 30 Απριλίου, ο νικητής του διαγωνισμού, συνοδευόμενος από το πρόσωπο της επιλογής του, θα φτάσει στις 4 και μισή το απόγευμα (τοπική ώρα) στο μεγαλύτερο μουσείο του πλανήτη. Για να το έχει δικό του.

Συνοδεία μιας ιστορικού τέχνης, θα ξεναγηθεί στα αριστουργήματα της τέχνης, εκεί. Θα πάρει απεριτίφ μπροστά από τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Θα δειπνήσει σε τραπέζι στρωμένο μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου. Θα παρακολουθήσει, στα σαλόνια του Ναπολέοντα του 3ου, μια συναυλία ποπ-φολκ από τη νέα τραγουδίστρια Sarah Jeanne Ziegler.

Και, στη συνέχεια, θα αποσυρθεί στο δωμάτιό του: σε ένα μικρό αντίγραφο της υάλινης πυραμίδας του I.M. Pei, μέσα στην ίδια την υάλινη πυραμίδα! Της οποίας, φέτος, εορτάζονται τα 30 χρόνια από τα εγκαίνια.

Στις 8 το πρωί, πρωινό στο κρεβάτι με κρουασάν, πριν αφήσετε το Μουσείο του Λούβρου στο έλεος των ορδών των τουριστών.

Ο διαγωνισμός έχει αρχίσει. Στον ιστότοπο του Airbnb, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση «Για ποιον λόγο θα ήσασταν ο ιδανικός προσκεκλημένος της Μόνα Λίζας;». Εκπρόσωποι του Λούβρου και του Airbnb θα ελέγξουν τις απαντήσεις.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της «σωστής(;)» απάντησης είναι η 12η Απριλίου, στις 23:59.

«Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία σε δύο να περάσουν το βράδυ στο μουσείο, σε ένα κατά παραγγελία υπνοδωμάτιο σε σχήμα πυραμίδας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν αυτή την ευκαιρία να περιπλανηθούν, μόνοι το βράδυ, μέσα στο Λούβρο, και θέλουμε αυτό να είναι μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία. Με τη συνεργασία της Airbnb, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερους να ανακαλύψουν πόσο πραγματικά προσβάσιμα και συναρπαστικά μπορούν να είναι τα θαύματα της τέχνης» σχολίασε η Anne-Laure Béatrix, αναπληρώτρια διαχειριστική διευθύντρια του Μουσείου του Λούβρου.

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες Airbnb