Επιχειρήσεις

Η DH δημιούργησε στην Κίνα κέντρο υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας EV


Ο όμιλος της DHL Group που έχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις ταχυμεταφορές και στην υλικοτεχνική υποστήριξη εφοδιαστικών αλυσίδων (logistics), ανακοίνωσε ότι έχει οργανώσει στη Σαγκάη ένα σύγχρονο κέντρο για ηλεκτροκίνητα οχήματα (EV) που κατασκευάζονται στην Κίνα. Στόχος η παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας για προϊόντα τεχνολογίας EV, όπως, μπαταρίες, κινητήρες, αλλά και εξοπλισμού των υποδομών φόρτισης.

Πρόκειται για το πρώτο κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης προϊόντων τεχνολογίας EV που ο αναφερόμενος όμιλος οργάνωσε στην Κίνα.

Προηγήθηκε η οργάνωση παρόμοιων κέντρων σε χώρες, όπως, η Ινδονησία, το Μεξικό, αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Το κέντρο της DHL στη Σανγκάη αναμένεται ότι θα παρέχει λύσεις αποτελεσματικής υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας για ολοκληρωμένα ηλεκτροκίνητα οχήματα, αλλά και μπαταρίες EV, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών αποθήκευσης, παραλαβής, αλλά και της παροχής πιστοποιημένων υπηρεσιών μεταφοράς στην κινεζική ενδοχώρα για την υποστήριξη των εισαγωγών, αλλά και των εξαγωγών.

Παράλληλα, το ίδιο κέντρο θα παρέχει ένα συνδυαστικό διεθνές δίκτυο μεταφορών για μπαταρίες, αλλά και ολοκληρωμένα οχήματα EV, σύμφωνα με την DHL.

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα