ΕΥΖην

"Cotino", η πρώτη οικιστική κοινότητα της Disney


Θα εγκαινιαστεί το 2024 στην κοιλάδα Coachella

Τον Φεβρουάριο του 2022 η Disney γνωστοποίησε το σχέδιό της να δημιουργήσει μια μεικτής χρήσης οικιστική κοινότητα, την "Cotino", στην Coachella Valley της Καλιφόρνια.

Με προσωνύμιο "Storyliving by Disney", το πρότζεκτ περιλαμβάνει μια σειρά από όλο ζωή νέες γειτονιές εμποτισμένες με μαγεία από τους κόσμους της Disney και της Pixar. Η "Cotino" αναμένεται να ανοίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, η Disney, παρουσίασε τo Parr House, μια ξεχωριστή τοποθεσία εμπνευσμένη από την οικία της διάσημης οικογένειας υπερηρώων που γνωρίσαμε στην ταινία "Incredibles 2" (https://www.instagram.com/p/CqLcAZUv7Iv/).

Στόχος του εμβληματικού κτηρίου είναι να λειτουργεί ως μια όλο ζωή λέσχη με διαφορετικούς χώρους για γεύμα, ευεξία, τέχνη, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Το Parr House δημιούργησε η Walt Disney Imagineering στην παραλία της μεγάλης όασης ως ένα «σούπερ» διασκεδαστικό μέρος για ειδικές εκδηλώσεις, εορτασμούς και διανυκτερεύσεις περιορισμένου αριθμού μελών της λέσχης.

Tα μέλη θα μπορούν να εμβυθίζονται σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από εμβληματικό ντεκόρ, επιλεγμένη τέχνη και πλούσια χρώματα της ταινίας. Στο εξωτερικό, μια υπερυψωμένη βεράντα θα προσφέρει ενυπωσιακή θέα της μεγάλης όασης και των γύρω βουνών (https://www.youtube.com/watch?v=AVk20IvpC6M&t=6s).

Η "Cotino" θα είναι η πρώτη από τις νέες οικιστικές κοινότητες τις οποίες σχεδιάζει να δημιουργήσει η Disney και οι οποίες θα προσφέρουν μια ευρεία επιλογή κατοικιών, από οικίες για μονογονεϊκές οικογένειες και διαμερίσματα, μέχρι συνοικία ειδικά σχεδιασμένη για ηλικίες άνω των 55.

Οι συνοικίες είναι σχεδιασμένες για να εμπνεύσουν τους κατοίκους να κάνουν νέους φίλους, να καλλιεργήσουν τα ενδιαφέροντά τους και να γράψουν το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής τους.

Χαρακτήρες από ταινίες Disney θα είναι οδηγοί της οργάνωσης της κοινότητας, προσφέροντας πρόσβαση σε προγράμματα ευεξίας και άλλες δραστηριότητες, από ζωντανές συναυλίες μέχρι μαθήματα μαγειρικής, φιλανθρωπικές δραστηριότητες, σεμινάρια και άλλα.

Περισσότερα για την "Cotino", στον σύνδεσμο https://www.storylivingbydisney.com/cotino/.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις