Επιχειρήσεις

COSMOTE Smart Office Αpp: Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου στο κινητό για ΜμΕ


Διαθέσιμη και μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα είναι πλέον η υπηρεσία COSMOTE Smart Office, που προσφέρει χαρακτηριστικά αντίστοιχα ενός προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Η αποτελεσματική διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου μέσα από το COSMOTE Smart Office App, συμβάλλει στην αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης, ακόμη κι εξ' αποστάσεως.

Το COSMOTE Smart Office προσφέρει διαχείριση μέσω Internet υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, όπως οι εκτροπές, ο τηλεφωνητής, το Voicemail-to-Email, η Αναμονή Κλήσεων, το Line Hunting και το Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης (IVR). Συνδέεται εύκολα πάνω στις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές της επιχείρησης, δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό πέραν των συμβατικών τηλεφωνικών συσκευών και ρυθμίζεται εύκολα μέσω Online Διαχειριστικού Εργαλείου (Control Panel), μέσα από το App και την πλατφόρμα My COSMOΤΕ.

Το νέο App του Smart Office, διατίθεται για συσκευές Android και iOS.

Η υπηρεσία COSMOTE Smart Office, διαθέσιμη πλέον και από το κινητό, παρέχεται εντελώς δωρεάν  μέσω των προγραμμάτων COSMOTE Business Double Play. Τα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά, επιπλέον χρόνο προς διεθνείς προορισμούς, καθώς και ταχύτητες Internet έως 1Gbps.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα