Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Πώς σχολιάζει την αναστολή δραστηριοτήτων της Coca Cola Company στη Ρωσία


Η απόφαση της Coca Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Ρωσίας, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την Coca Cola HBC, με δεδομένο ότι η ρωσική αγορά προσφέρει στην εταιρεία το 15% των πωλήσεων, ενώ μαζί με την ουκρανική αγορά αντιπροσωπεύουν το 21% του όγκου πωλήσεων του 2021.

Η Coca Cola HBC εξέδωσε ανακοίνωση όπου επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, σεβόμαστε την απόφαση και εργαζόμαστε για την πλήρη εναρμόνιση της εφαρμογή της. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τα συμφέροντα των υπαλλήλων, των πελατών και των προμηθευτών μας στη Ρωσία.

Η σχέση μας με την The Coca-Cola Company παραμένει ισχυρή και συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή συνεργασία σε όλες τις υπόλοιπες αγορές μας. Η καρδιά μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν από την αφάνταστη τραγωδία στην Ουκρανία. Συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Είμαστε ευγνώμονες για όλους τους υπαλλήλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που παρείχαν προσωπική υποστήριξη. Προσθέτουμε τη φωνή μας στους πολλούς που θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψει η ειρήνη στην Ουκρανία».
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα