Επιχειρήσεις

Chipita: Στηρίζει στην πράξη το πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο


Η Chipita επιβεβαιώνοντας το κοινωνικό της προφίλ, στηρίζει ενεργά το μπάσκετ με αμαξίδιο. Συγκεκριμένα, το “molto” θα αποτελεί τον επίσημο και μεγάλο χορηγό της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου με ιδιαίτερη δυναμική, καθώς θα λάβουν μέρος 16 ομάδες από όλη τη χώρα με περισσότερους από 270 αθλητές.
Με αφορμή τη νέα αθλητική σαιζόν, η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) διοργανώνει στο Σύνταγμα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με αμαξίδιο, στοχεύοντας αφενός στην ανάδειξη του αθλήματος, κι αφετέρου στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη στήριξη της προσπάθειας των αθλητών.

Φυσικά η Chipita, έχοντας ως παρακαταθήκη τον ρόλο του αναπόσπαστου συνοδοιπόρου του αθλητισμού στη χώρα μας, εγκαινιάζει τη χορηγία του πρωταθλήματος, με τη στήριξη του συγκεκριμένου τουρνουά.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 7 ομάδες με 50 αθλητές, ενώ θα αγωνιστούν και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου. Το τουρνουά θα στηρίξουν με την παρουσία τους διάσημοι καλαθοσφαιριστές και αγαπημένες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις