Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού και στο Αιγάλεω


Κλειστός, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνει ο Δυτικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) συμπεριλαμβανομένης της εξόδου Δ. Πλακεντίας, καθώς και οι κλάδοι εισόδου προς την Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Πεντέλης και από τα Διόδια Δ. Πλακεντίας.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
    • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
    • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.
    • ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ),  προς την Περιφερειακή Υμηττού.
Ειδικά για τον αποκλεισμό της εισόδου από τα διόδια Δ. Πλακεντίας προς την Περιφερειακή Υμηττού, οι οδηγοί μπορούν μέσω της οδού Αλ. Παναγούλη να συνεχίσουν ευθεία έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και να εισέλθουν στην  Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Αγίας Παρασκευής, ενώ για τον αποκλεισμό της εξόδου προς την Λ. Δ. Πλακεντίας οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη  έξοδο της  Λ. Πεντέλης (έξοδος 12).

Κλειστή, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνει η έξοδος του Κόμβου της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
    • να εξέλθουν από την Αττική Οδό στον αμέσως προηγούμενο Κόμβο της Λ. Φυλής (Κόμβος 6) και να κατευθυνθούν προς την Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω μέσω της Λ. Φυλής και της οδού Κωνσταντινουπόλεως
    • να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Ελευσίνα, να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Ασπροπύργου (Κόμβος 4), ο οποίος ακολουθεί αμέσως μετά, να κινηθούν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, και στη συνέχεια να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα