Κοινωνική Ευθύνη

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Δωρεά εμφιαλωμένων νερών σε γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς


Σε δωρεά ατομικών μερίδων εμφιαλωμένου νερού Ιόλη σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία αναφοράς, για κατανάλωση εν ώρα καθήκοντος προχώρησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Μετά τα μέτρα που η εταιρία έλαβε για την εσωτερική της οργάνωση και την φροντίδα των ανθρώπων της από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας και την προσφορά 100.000 μασκών στο υπουργείο Υγείας, κάνει ένα ακόμα βήμα προς στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της υγειονομικής αυτής κρίσης.

Η δωρεά αυτή έγινε μετά από επικοινωνία της εταιρίας με εκπροσώπους των νοσοκομείων αναφοράς, με στόχο να διερευνηθούν οι καθημερινές τους ανάγκες στις οποίες η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα μπορούσε να δώσει λύση.

Όπως αναφέρει η εταιρία: "Στις δύσκολες αυτές μέρες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδας, που δίνει κάθε μέρα την μάχη για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του ιού, ακόμα και ο χρόνος για διάλειμμα και επίσκεψη στις καντίνες του νοσοκομείου αποτελεί συχνά πολυτέλεια. Έτσι, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνδράμει, εξασφαλίζοντας ατομικές μερίδες εμφιαλωμένου νερού για τις οποίες είναι πολύ πιο εύκολο να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής.

Σε αυτή τη δοκιμασία είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην επιβράδυνση της εξάπλωση του ιού και την στήριξη όσων παλεύουν γι’ αυτό το σκοπό. Γιατί μόνο μαζί μπορούμε τα καταφέρουμε! #mAZithatakataferoume", καταλήγει