ΕΥΖην

Ariana Grande, J Balvin και Childish Gambino τιμώμενα πρόσωπα στο Lollapalooza


Τιμώμενα πρόσωπα του φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο θα είναι η σταρ της ποπ Ariana Grande, ο κολομβιανός reggaeton μουσικός J Balvin και ο rapper Childish Gambino.

Το μουσικό φεστιβάλ, που αναμένεται να διεξαχθεί από την 1η έως την 4η Αυγούστου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά αμερικανικά πολιτιστικά δρώμενα σε σημείο που εξάγεται ακόμη και στη Γαλλία από το 2017.

Το ότι ο J Balvin θα είναι τιμώμενο πρόσωπο, θεωρείται ένδειξη της ολοένα και μεγαλύτερης θέσης που καταλαμβάνει η λάτιν μουσική στις ΗΠΑ, κυρίως μετά την επιτυχία του "Despacito".

Ο 33χρονος Κολομβιανός γνώρισε την επιτυχία με το τραγούδι "Mi Gente", που έχει ήδη δύο και πλέον δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, και με πλήθος συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής ραπ.

Εκτός από την Ariana Grande, που είναι ίνδαλμα των εφήβων (και όχι μόνο), στη σκηνή θα βρεθούν επίσης οι Νεοϋορκέζοι ρόκερς Strokes -στη γαλλική εκδοχή του Lollapalooza τον Ιούλιο-- και ο Childish Gambino, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ κοινό και στους κριτικούς μετά την επιτυχία του "This Is America".

Διαβάστε επίσης