Ελλάδα

Απολογείται ο 39χρονος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου


Σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι θα απολογηθεί ο Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο  39χρονος που κατηγορείται ως ο δράστης της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, την περασμένη Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες ζήτησε και έλαβε για δεύτερη μέρα προθεσμία για να απολογηθεί. Κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας εμφανίστηκε αμίλητος.Αντιθέτως, ο αδελφός της 45χρονης, Κώστας Κουμπούρας, κινήθηκε οργισμένος προς το μέρος του, ζητώντας του να πει την αλήθεια, και απομακρύνθηκε από αστυνομικούς.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Λεωνίδας Κουμπούρας (απλή συνωνυμία με το θύμα), σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «πρόβλημα επικοινωνίας» με τον πελάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι DNA του 39χρονου εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος στην περιοχή Γαλανέικα Λαμίας, αλλά και στα νύχια της 45χρονης, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα, ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».