Ελλάδα

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της ΕΛΑΣ – Ποιους δρόμους να αποφύγετε


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη (28/2) λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, αύριο 28 Φεβρουαρίου 2024 και από τις 09:00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν συναθροίσεις – συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της εξαγγελθείσας 24ωρης γενικής απεργίας, με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τις αστυνομικές Αρχές, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις