Πολιτική

Αντώναρος: «Ηλίθιο» το μήνυμα του 112 – «Ο πάροχος κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις»!


«Μάλλον μας δουλεύουν με τις περίφημες ειδοποιήσεις του 112», τονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευάγγελος Αντώναρος χλευάζοντας το… έργο αυτό της κυβέρνησης, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την «εξήγηση» του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τα πολλαπλά sms που δέχτηκαν τα ίδια κινητά, ώς… «δούλεμα».

Καταθέτοντας τη δική του εμπειρία για την… πλειάδα μηνυμάτων που δέχτηκε ένα από τα δύο κινητά που διαθέτει, κατέληξε και σε ένα άκρως ενδιαφέρον συμπέρασμα:

«Μόνο ο πάροχος που φαντάζομαι ότι, έστω και με το μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις.»

Ακολουθεί η ανάρτησή του κ. Αντώρου:

«Μάλλον μας δουλεύουν με τις περίφημες ειδοποιήσεις του 112.

Και η δήθεν δικαιολογία στο Αθηναικό Πρακτορείο άλλο δούλεμα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Διαθέτω δυο κινητά τηλέφωνα — με σύνδεση και τα δύο, όχι καρτοκινητά. Τα είχα σήμερα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μαζί μου σε όλες μου τις μετακινήσεις στο κέντρο της Αθηνας από το οποίο ΔΕΝ απομακρύνθηκα.

Το ένα δέχθηκε μια ειδοποίηση, το άλλο τέσσερις. Ειπαμε: και τα δυο κινήθηκαν στις ίδιες περιοχές. Αμπελόκηποι. Πανόρμου. Χιλτον. Κολωνακι. Και αργότερα Νέο Ψυχικό ( όπου σημειωτέον ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ειδοποίηση).

Τώρα τι μετακινήσεις είναι αυτές — σύμφωνα με τις ασυναρτησίες της επίσημης ανακοίνωσης — ένας Θεός μόνο ξέρει.

Και κατά πάσαν πιθανότητα μόνο ο πάροχος που φαντάζομαι ότι, έστω και με το μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις.

ΥΓ. Κι εν παση περιπτώσει: το σημερινό μήνυμα ήταν ηλίθιο κι άνευ αντικειμένου για όσους το έλαβαν μέσα στην Αθήνα. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει δυνατότητα – ακόμη κι αν θέλει — να βάλει κανεις δασική φωτιά μέσα στη πόλη. Εκτός αν ο συντάκτης του μηνύματος θεωρεί την Αθήνα ΥΠΑΙΘΡΟ ( όπως γράφει).»