Οικονομία

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, με προσφορές Black Friday


Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά, λειτουργώντας με ειδικό ωράριο και θα συνεχίσουν τις προσφορές της Black Friday.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Σημειώνεται ότι αύριο Δευτέρα, ξεκινά και η Cyber Monday 2023, ημέρα διαδικτυακών αγορών όπου και σε αυτήν την περίπτωση τα προιόντα θα πωλούνται με εκπτώσεις.

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Μια έρευνα αγοράς πριν προχωρήσετε στις αγορές σας είναι αναγκαία όχι μόνο για την τιμή αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων.

Μην παραλείψετε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Κάνετε τις αγορές που θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις αλόγιστες δαπάνες.

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις