Πολιτική

Ανοίγει σήμερα η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου


Ανοίγει σήμερα μία από τις διαθήκες του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Άκη Τζοχατζόπουλου, με το δικηγόρο της συζύγου του εκλιπόντος, Νίκο Αλεξανδρή, να δηλώνει πως έχει πληροφορίες για την ύπαρξη άλλων διαθηκών, οι οποίες θα δημοσιευτούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Μυστήριο αποτελούν κάποιοι αριθμοί στο προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι μάλλον παραπέμπουν σε αριθμούς θυρίδων. Σύμφωνα με τον κ.Αλεξανδρή οι θυρίδες δεν ανήκουν στο ίδιο ή στη σύζυγό του.

«Στο προσωπικό του αρχείο βρέθηκαν κάποιοι αριθμοί που παραπέμπουν ευθέως σε θυρίδες ξένων τραπεζών. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να γίνει επίσημα και να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν οι θυρίδες, ποιοι είναι δηλαδή οι δικαιούχοι, ποιο είναι το περιεχόμενο και η Βίκυ Σταμάτη έχει δεσμευτεί πως μόλις έχουμε τις απαντήσεις, θα παραδοθούν τα στοιχεία στο ελληνικό κράτος για να πράξει τα δέοντα», είπε ο κ. Αλεξανδρής,  σημειώνοντας ότι ίσως αυτοί οι αριθμοί να ήταν μέρος της έρευνας του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου να υποστηρίξει την αθωότητά του.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μετά την αποφυλάκισή του συγκέντρωνε στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του.

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα